Despre decizii și challenge-urile personale

Back to School - PPT.ro

Ritmul alert și stilul mereu pe fugă pe care-l deprindem majoritatea dintre noi încă de tineri, pare să fie în mare parte generat de fel și fel de activități pe care le practicăm încă din primii ani ai carierei profesionale, fiind susținute de un amalgam continuu de planuri și schimbări pe care cursul vieții pare să ni-l ofere. De cele mai multe ori, nu școala este cea care ne învață cum să ne facem bine activitatea de zi cu zi, însă este totuși instituția care îți modelează gândirea și te antrenează în a lua decizii tot restul vieții. Și iertată-mi fie continuarea însă nu tot timpul ne și asumăm așa cum ar trebui ceea ce facem, blamând rigurozitatea altor mentalități regăsite nu foarte departe de noi.

Despre decizii aș putea vorbi în nenumărate moduri și locuri, atât în online cât și în offline deoarece ajungem să ne înconjurăm de acestea zi de zi. PPT.ro a fost încă de la început locul unde mi-a fost încredințată șansa de a lua nenumărate decizii, unele dintre ele mai bune iar altele mai puțin bune. Însă chiar și așa rapiditatea cursivă a zilelor cât și feed-back-urile primite mă fac să cred că cel puțin o parte dintre deciziile exercitate mai apoi în acțiuni și materializate în rezultate au fost bune. Bune, ca majoritatea zilelor în care am lucrat și pentru campania Back to School, campanie activă în prezent atât în online cât și în magazine până pe la jumătatea lunii septembrie, mai exact până pe 16 septembrie.

Back to School 2 - PPT.ro

Gândul că vor mai fi multe alte provocări de acum mă încurajează să continui și să mă gândesc la faptul că educația este extrem de importantă și că anii petrecuți cu nasul în cărți mă fac persoana responsabilă din prezent. PPT.ro rămâne pentru mine o decizie bună pe care am luat-o în urmă cu doar câteva luni și care mi-a adus suficiente challenge-uri din care am putut învăța zilnic câte ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *