Webstock 2018 – Trăiește frumos, înainte de toate!

Webstock 10 ani

Personal consider toamna anotimpul ce găzduiește parte dintre cele mai interesante evenimente ce se pot desfășura pe parcursul întregului an. În timp ce unele evenimente sunt mai reușite, altele mai surprinzătoare iar unele monotone consider că Webstock 2018 – ediția aniversară de 10 ani a fost despre oameni, despre branduri și despre inspirația celor participanți care fac ca an de an evenimentul să fie memorabil. Iar anul acesta la Webstock mesajul a fost clar… înainte de toate, trăiește frumos atât în mediul online cât și în offline.

Andreea Esca - Webstock 20185 octombrie 2018 nu a fost pentru mulți oameni o zi obișnuită de vineri. Hotelul JW Marriott București a fost gazdă a unuia dintre cele mai mari evenimente din mediul online ale anului. Subiectele și speakerii au făcut deliciul unui public dornic să afle cât mai multe despre experiențele din ultima perioadă ale oamenilor din media românească, online dar și informații referitoare la evoluția și mecanismele campaniilor din spatele celor mai de succes branduri de pe piața românească actuală. Nume precum Andreea Esca, Mihaela Noroc – The Atlas of Beauty, Cabral Ibacka, Vlad Voiculescu – Magicamp, Matei Dima sau Delia au alcătuit un stage extrem de inspirațional de debut finalizat în ropote de aplauze, concluzii extrem de bine structurate dar și bună dispoziție generată în parte de fiecare dintre cei prezenți pe scenă.

Monica Jitariuc - Webstock 2018Evenimentul a continuat imediat după prânz cu 3 scene denumite în funcție de zonele de interes și activitate ale celor ce urmau să ia cuvântul. Astfel, New Trands Stage, Creativity Stage și Galaxy Stage au separat dar în același timp unit publicul prin subiecte care mai de care mai atractive care au generat în final sesiuni extraordinare de întrebări și networking.

M-am bucurat ca în cadrul acestui eveniment să revăd colegi din industriile comune profesiilor noastre. Oameni de comunicare, oameni din agenții, oameni alături de care am lucrat cândva sau doar despre care am mai citit în diverse alte contexte. Un zâmbet, o încurajare, o strângere de mână au completat impresiile unui eveniment care s-a dus exact la inima mea.

Delia - Webstock 2018

Deși nu am mai fost prezent și în ultima parte a evenimentului – Webstock Awards a premiat cele mai creative și inedite campanii din Social Media și proiecte online din România desfășurate în ultimul an. Și de această dată m-am bucurat să văd că unii dintre oamenii cu care am colaborat cândva au ajuns să câștige unul din premiile galei, lucru de altfel meritat de fiecare dintre aceștia.

Chiar dacă a fost pentru prima dată când am ajuns în persoană la Webstock, ajung să-l consider unul dintre cele mai de succes evenimente ale mediului online românesc actual.

De departe mesajul cel mai vizibil în headline și în inimile celor ce au participat la eveniment a fost este și va fi unul singur… Trăiește frumos, înainte de toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *